Madhёsia e fontit: A A A

08.05.2018

Komunikatë për shtyp

Mozhnosti përsëri në mesin e më të mirëve!

 

Kursimorja Mozhnosti  ishte pjes e edicionit të 14-të të Maratonës së Shkupit e cila u mbajt në Shkup të dielën në 6-të maj dhe ku pjesmarës kanë qenë mbi  10 000 vrapues nga e gjithë bota.

Në diciplinën 5 km vrapim dhe gjysmëmaratonë (21km) kanë marrë pjesë dhe shtatë prej kolegëve të cilët kanë përfunduar me sukses qëllimin.

Njëzet e dy kolegët tanë morën pjesë në garën prej 5 km. dhe gjysëm maraton prej (21 km) dhe te gjithe  sukseshëm e mbaruan qëllimin. Të gjithe  morën pjesë me ngjyrat e kursimores dhe bënë një paraqitje të mirë  në garën prej 5 km. ne konkurencën femërore dhe atë mashkulore, poashtu edhe në garën grupore prej 21 km.Pjesëmares ishin koleget nga direkcuini I Shkupit ,  egjithe ekspozitura e kursiomres nga Kocani, si dhe një pjesë e ekspozitures së Kërcives, Kumanovës, Tetovos, dhe Shkup- Aerodrom.

Kolegu jonë  dhe vrapuesi profesional Aleksandar Kiraxhiev përsëri  dhe këtë vit ishte kampioni kombëtar në vend dhe I plasuar I 5-ti në konkurencën e përgjithshme.Ai garën e kaloi për kohën prej 2:42.47.

Të gjithë së bashku me ata të cilët morën pjesë në gara  dhe kolegët e tjerë të cilët erdhën si mbështetje nën ngjyrat e kursimores kontribuan në promovimin e shpirtit të garës dhe kulturës në vënd.

Skuadra e personelit  nga disiplinat sportive u zhvendosën në një bar kafe ku u bashkuan me të gjithë pjesmarrësit në maratonë dhe ekipit të inkurajimit. Të gjithë pranuan mirënjohje nga udhëheqësia  e kursimores per rezultatin e treguar si grup sportive.

Kursimorja Mozhnosti  ka sponzorizuar pjesëmarrjen e të gjithë punonjësve të saj-pjesmarrësit,duke I pajisur me veshje adekuate për vrapim,duke e dëshmuar dhe njëherë veten si një kompani përgjegjëse e cila kujdeset për punonjësit e saj dhe është mbështetëse në ngjarjet e karakterit sportiv me vizionin dhe misionin e saj.

Në vijim fotot e ekipit të kursimores.

Përshëndetje sportive deri në vitin e ardhshëm nga Maratona e Shkupit!

 

Ecim së bashku
Kursimorja Mozhnosti

 
Mё lartё