Madhёsia e fontit: A A A

13.12.2018

Njoftim për publikun

Mozhnosti është aty ku je ti!

Të nderuar klientë,

Kursimorja Mozhnosti Ju njofton se nga data 13.12.2018 filloi ta ofrojë shërbimin e ri e-banking.

Ky shërbim është i destinuar për të gjithë konsumatorët që përdorin ndonjë nga produktet e kursimores, duke bërë që Mozhnosti të jetë më afër klientëve të saj, duke ndjekur trendet e reja dhe teknologjinë moderne.

Me këtë funksionalitet të ri, ju mundeni në çdo kohë të:

- kontrolloni gjendjen e kredisë ose të depozitës;
- dërgoni një pyetje, sugjerim ose ankesë;
- keni mbikqyrje në listën e pagesave dhe disbursimeve;
- keni mbikqyrje në planin Tuaj të amortizimit;
- merrni informacion për statusin e kredisë;
- kontrolloni listën valide të kursit të këmbimit në këmbimore;
- dhe informata të tjera.

Shërbimi i qasjes në e-banking të Kursimores Mozhnosti është falas për të gjithë përdoruesit dhe është në dispozicion 24/7.

Për informacione të mëtejshme, ju lutemi kontaktoni ekspoziturat e kursimores ose na kontaktoni në tel. 02 2401-054 ose në e-banking@moznosti.com.mk.

Me respekt,

Kursimorja Mozhnosti

 
Mё lartё