Madhёsia e fontit: A A A

22.09.2017

Lajmerim

Te nderuar klient,

Ju lutemi per durim dhe mirekuptim per arsye se Kursimorja eshte ne fazen e instalimit te nje sistemi te ri softveri.

 

Ju faleminderit.

Kursmorja Mozhnosti.

 
Mё lartё