Madhёsia e fontit: A A A

11.07.2017

Lajmerim per opinionin

 
Ulje e normave te interesit per depozitet e kursimit


Kursimorja Mozhnosti i informon klientёt e vet se bёri uljen e normave tё interesit pёr depozitet e kursimit nё denarё. Normat e reja tё interesit fillojnё tё aplikohen prej 01.07.2017 dhe mund qё t’i shiqoni kёtu.

Pёr informata mё detajore mund tё kontaktoni nё ekpoziturat e kursimores. 

 

Me respekt,

Kursimorja Moznosti

 
Mё lartё