Madhёsia e fontit: A A A

26.12.2018

Njoftim për publikun

Lajmërim për ditë jo pune për festat e fundvitit

Të nderuar klient,

Ju informojmë se në 31.12.2018 filijallat e Kursimores do të punojnë deri në 13:00h.

Me rastin e festave të Vitit të Ri dhe Krishtlindjeve, filijallat e Kursimores Mozhnosti nuk do të punojnë në 01.01.2019 (e Mart) dhe në 07.01.2019 ( e Hënë).

 

Gëzuar festat e fundvitit!

 

 

Kursimorja Mozhnosti

 
Mё lartё