Madhёsia e fontit: A A A

28.11.2017

Njoftim pёr publikun

Lajmёrim pёr orar tё ri tё punёs nё Ekspoziturat Aerodrom dhe Leptokarija

Kursimorja Mozhnosti i lajmёron klientёt e saj se ekspoziturat e kursimores Mozhnosti nё Aerodrom dhe Leptokarija prej datёs 27.11.2017  do tё punojnё me orar tё ri  çdo ditё pune prej tё hёnёn deri tё premten, prej ora 08:00 deri ora 16:00.

 

Me rrespekt,

Kursimorja Mozhnosti

 
Mё lartё