Madhёsia e fontit: A A A

10.10.2017

Lajmёrim pёr ditё jo pune

Tё nderuar klient,

Ju lajmёrojm se me rastin e festёs shtetёrore Dita e kryengritjes dhe Dita e Luftёs revulucionare, filjalet e Kursimores Mozhnosti DOO Shkup-ё nuk do tё punojnё nё  11.10.2017 (E mёrkurё) dhe 23.10.2017 (e Hёnё).


Gёzuar festat!


Kursimorja Mozhnosti

 
Mё lartё