Madhёsia e fontit: A A A

05.10.2016

Kursimorja Mozhnosti  mbështet shpirtin sportiv

 

Organizuar nga Banka Qendrore e Republikёs sё  Maqedonisë me rastin e 70 vjetorit tё aktiviteteve qendore bankare, mё 2.10.2016 vj. u organizuan aktivitete sportive  me karakter humanitar e cila perfshinte , vrapim, , rollerblading, çiklizmёm, si  dhe duke ecur me shpejtësi të cilat e  përfshijnë të gjithë sektorin financiar në vend.

Marathoneri  ynë i famshëm dhe kolegu Aleksandar Kirazhiev, si  përfaqësues i kursimores  mori  pjesё nё garё 2.2 km  rrugё përgjatë lumit Vardar prej te  ASHAM deri nё  qendrën sportive "Jane Sandanski" (lagja  Aerodrom - Shkup) i cili përfundoi në vendin e parë, ai zyrtarisht u shpall  fitues dhe fitoi urim dhe çmim simbolik nga  guvrenerotori i  bankës qendrore, Z. Dimitar Bogov.

 

 

Ecim sё bashku ,
Kursimorja Mozhnosti

 
Mё lartё