Madhёsia e fontit: A A A

22.11.2018

Njoftim për shtyp

Kursimorja Mozhnosti anëtare e Shoqatës së Bankave të Maqedononisë 

 

Kursimorja Mozhnosti u bë pjesë e Shoqatës së Bankave të Maqedonisë e cila është një nga anëtarët e kësaj Asociacioni ku të gjitha institucionet bankare veprojnë së bashku për qëllim për zhvillimin dhe përmirësimin e punës .

 

Me respekt,

Kursimorja Moznosti

 
Mё lartё