Големина на фонт: A A A

<<КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ>>

ШТЕДИЛНИЦА МОЖНОСТИ ДОО СКОПЈЕ

Адреса:
Бул.”Јане Сандански” 111, 1000 Скопје

Телефон: ++389 2 2401051

Факс: ++389 2 2401050

e-mail: contact@moznosti.com.mk

 
<<Контактирајте ја службата за релации со клиенти за Ваши прашања, сугестии и поплаки >>

 

<<E-banking контакт >>  

 
Кон врвот