Madhёsia e fontit: A A A

Sektori për transaksione dhe logjistikë të shitjes

Shërbimi i logistike per kudjes te shfrytezuesve

Kire Vasileski

Tel++389 2 2401 051

Fax:++389 2 401 049

e-mail:

 
Mё lartё