Големина на фонт: A A A

01.12.2015

Соопштение за јавноста

Штедилница „Можности“ дел од кампањата за поддршка на борбата против насилство врз жените

 

Штедилница „Можности“, заедно со своите вработени, се приклучи во одбележувањето на 16-дневната кампања по повод „Меѓународниот ден за борба против насилството врз жените“, како дел од глобалниот активизам што ќе трае до 10-ти декември.

Кампањата се одвива под мотото „Обој го светот во портокалово, ставете точка на насилството врз жените и девојките“. 

 

 

Штедилница „Можности“
Се движиме заедно

 
Кон врвот