Madhёsia e fontit: A A A

01.12.2015

Komunikatё pёr shtyp

Kursimorja Mozhnosti pjes e fushatёs pёr tё mbёshtetur luftёn kundёr dhunёs ndaj grave

Kursimorja Mozhnosti sё bashku me punonjёsit e saj u bashkua  nё festimin e fushatёs 16-ditore me rastin e  ” Dita ndёrkombёtare pёr luftёn kundёr dhunёs ndaj grave”, si pjes e aktivizmit global, qё do tё zgjasё  deri nё 10- Dhjetor.

Fushata zhvillohet nёn moton “ Ngjyros botёn nё portokall, vёndo pikёn e dhunёs kundёr grave dhe vajzave”.

 

 

Kursimorja Mozhnosti
Ecim sё bashku

 
Mё lartё