Madhёsia e fontit: A A A

26.12.2018

Njoftim për publikun

Java e-banking në Kursimoren Mozhnosti

Në periudhën prej 13.12-20.12.2018 gjithë të punësuarit ishin pjesë e javës promovuese të e-banking ku u promovua shërbimi i ri e-banking I Kursimores Mozhnosti e cila është e projektuar për të gjithë klientët që shfrytëzojnë cilindo nga produktet e kursimores.

Në këtë mënyrë Mozhnosti u afrohet më tepër klientëve, duke I ndjekur trendet më të reja dhe teknologjinë moderne.

Në një atmosferë të këndëshme, me një frymë të ndritshme dhe shumë energji pozitive promovimi kaloi me sukses.

Faleminderim deri te të gjithë klientët të cilët e përkrahën javën e-banking dhe që I shfrytëzojnë produktet dhe shërbimet tona, si dhe deri te të gjithë të punësuarit e kursimores që ishin pjesë e gjithë promovimit.

Më poshtë Ju përcjellim pjesë të promovimit të javës e-banking.

 
Mё lartё