Големина на фонт: A A A

19.09.2016

Известување за ново работно време, во скопските експозитури

 

Штедилница Можности ги известува своите клиенти дека во периодот од 16.09.2016 година, експозитурите Аеродром и Лептокарија ќе работат секој работен ден од понеделник до петок, од 08:00 до 17:00ч.

Експозитурата ГТЦ ќе работи секој работен ден од понеделник до петок, од 09:00 до 17:00 и секоја последна сабота во месецот од 09:30 до 13:30ч.

 

Со почит,

Штедилница Можности

 
Кон врвот