Големина на фонт: A A A

28.11.2017

Соопштение за јавноста

Известување за ново работно време во експозитурите Аеродром и Лептокарија

 

Штедилница Можности ги известува своите клиенти дека експозитурите на Штедилница Можности во Аеродром и Лептокарија од 27.11.2017 година ќе работат со ново работно време секој работен ден од понеделник до петок, од 08:00 до 16:00 ч.

 

Со почит,

 
Кон врвот