Големина на фонт: A A A

05.04.2017

Соопштение за јавност

Известување за ново работно време во експозитура Аеродром

 

Штедилница Можности ги известува своите клиенти дека во периодот од 03.04.2017 до 14.04.2017 година, експозитурата Аеродром ќе работи секој работен ден од понеделник до петок, од 08:00 до 16:00 ч.

 

 

Со почит,

Штедилница Можности

 
Кон врвот