Големина на фонт: A A A

07.11.2017

Соопштение за јавноста

Известување за нова локација на експозитурата во Струмица

Штедилница Можности ги известува своите клиенти дека заради промена на локацијата, експозитурата на штедилницата во Струмица има промена во редовното работење:

-           На 10.11.2017 година (петок) - ќе извршува само благајнички активности и тоа од 08:00 до 14.00 ч.

-          Од 13.11.2017 година (понеделник) – експозитурата ќе биде преселена на нова локација, на ул. „Ванчо Прќе" бр.1 А., во старата чаршија, во близина на старата  болница.
(За  подетални информации Ве молиме контактирајте ги  вработените  од  експозитурата на мобилен телефон).

-          Од 15.11.2017 година (среда) експозитурата продолжува со редовна работа на новата локација.

 

 

Со почит,
Штедилница  Можности

 
Кон врвот