Големина на фонт: A A A

04.04.2018

Соопштение за јавноста

Известување за нова локација на експозитурата во Скопје - Лептокарија

Штедилница Можности ги известува своите клиенти дека заради промена на локацијата, експозитурата на штедилницата во Скопје - Лептокарија има промена во редовното работење:

-          Од 04.04.2018 година (среда) до 20.04.2018 година (петок) – нема да извршува благајнички активности.

-          Од 23.04.2018 година (понеделник) – експозитурата продолжува со редовна работа на нова локација на бул. „Партизански Одреди” 64А, дел 15, зграда 1, влез 2, кат ПР, на 30-тина метри од постоечката локација.
(За  подетални информации Ве молиме контактирајте ги  вработените од  експозитурата на мобилен телефон).

Со почит,
Штедилница  Можности

 
Кон врвот