Големина на фонт: A A A

31.05.2019

Известување за неработни денови

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека по повод празникот Рамазан Бајрам и празникот Духовден, експозитурите на Штедилница Можности ДОО Скопје нема да работат на 04.06.2019 година (вторник) и на 14.06.2019 година (петок).

Среќни празници!

Се движиме заедно,
Штедилница Можности

 
Кон врвот