Madhёsia e fontit: A A A

<<Informata pёr kontakt>>

KURSIMORJA MOZHNOSTI

Adresë
Bul.”Jane Sandanski” 111, 1000 Shkup

Telefone: ++389 2 2401051

Fax: ++389 2 2401050

e-mail: contact@moznosti.com.mk

 

>>Kontaktoni sektorin pёr marёdhёnie me klientin për Pyejte, sygjerime dhe ankesat>>

>>E-banking contact>>

 
Mё lartё