Madhёsia e fontit: A A A

Sektori IT

Shërbimi i sistemit softver dhe rrjetit komjuterik

Igor Stojanovski

Tel++389 2 2401 078

Fax:++389 2 401 050

e-mail:

 
Mё lartё