Madhёsia e fontit: A A A

Kerkese per BIZNESI credit

  download

Kerkese per BUJQëSIE credit

  download

Kerkese per Popullsinë credit

  download

Kerkese per STUDENTORE credit

  download

Kerkese per SME credit

  download

 

Klikoni ne akrobat pdf ose word doc per ta pare formen qe deshironi. Mund ta lexoni(me klik te djathte dhe save as), printoni dhe plotesoni. Sidoqo fte perpara se ta beni kate kontaktoni referentet tone nepermes telefonit. Se shpejti per ata qe vec kne marre kredi ne "Mozhnosti" do te mund qe disa formulare ti plotsoni ne komjuterin tuaj e prastaj ti dergoni me e-mail si atachment ose ti shtypni ne printerin tuaj (porositet shtypje laserike).

 
Mё lartё