Madhёsia e fontit: A A A

13.02.2012

Lajmёrim pёr opinionin

Ekspozitura nё Koçan me pamje te re

Tё nderuar klient,

Ju informojm se ekspozitura e kursimores Mozhnosti nё Koçan ёshtё me pamje tё re, sipas planit tё Mozhnostit pёr brendimin e ekspoziturave.

Ekspozitura nё Koçan mbulon njё pjesё tё territorit tё Maqedonisё Lindore duke arritur me sukses misionin e Mozhnositi, t’ju ndihmoj njerёzve, pёr tё filluar aktivitet nё biznes te vogёl dhe tё njejtёn ta zhvillojnё.

Si pjesё e rrjetiti tё biznesit tё kursimores, punon, duke ju kushtuar nje vёmendje tё madhe klientёve tё vet qё nga viti 1997.

Ju mirёpresim.

Kursimorja Mozhnost

 
Mё lartё