Големина на фонт: A A A

24.12.2013

Соопштение за јавност

Експозитура Битола со нова локација

Штедилница “Можности“ ги известува своите клиенти и соработници дека експозитурата во Битола од 23.12.2013 година се наоѓа на нова локација, на ул. „Маркс и Енгелс“ бр. 42, во населбата Грозд, спроти зградата Бетон.

Експозитурата е целосно реновирана, а новиот ентериер можете да го погледнете од следниве фотографии :

 За повеќе информации обратете се на телефонот 047 203 577

 

 

Се движиме заедно ,

Штедилница Можности

 
Кон врвот