Големина на фонт: A A A

24.04.2020

Соопштение за јавноста

Известување за промена на работно време на дирекција и експозитури

Почитувани клиенти,

Штедилница Можности ги известува своите клиенти дека во периодот од 24.04.2020 година, дирекцијата и експозитурите ќе работат секој работен ден од понеделник до петок од  08:00 до 16.00 ч.

Со почит,
Штедилница Можности

 
Кон врвот