Големина на фонт: A A A

16.04.2020 

Соопштение за неработни денови

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека по повод Велигденските празници, експозитурите на Штедилница Можности ДОО Скопје нема да работат на:

- 17.04.2020 година (петок), Велики петок,

- 20.04.2020 година (понеделник), вториот ден на Велигден.

  

 

Среќни празници!

Се движиме заедно,
Штедилница Можности

 
Кон врвот