Големина на фонт: A A A

09.12.2020

Соопштение за е-банкинг

Почитувани клиенти, Ве известуваме дека во моментот апликацијата е-банкинг на Штедилница Можности не е во функција.

 

Со почит,

Штедилница Можности

 
Кон врвот