Големина на фонт: A A A

 

08.10.2020

 

Mаратонецот и наш вработен Александар Кираџиев на овој Скопски Mаратон во трка со пандемијата!

Освои 4-то место во апсолутен пласман и 2-ро место во домашна конкуренција со истрчани 42.2 километри за 2:40:57.

Со меѓусебна поддршка го одржуваме спортскиот дух во овие тешки времиња за спортот и воопшто.

Се движиме заедно!

 

 

Сликите се превземени од www.skopskimaraton.com.mk

 
Кон врвот