Големина на фонт: A A A

 

30.12.2020

Соопштение за работно време на 31.12.2020 година

Почитувани клиенти,

Ве информираме дека на 31.12.2020 година експозитурите на штедилницата ќе работат до 12:00h.

Со почит,

Штедилница Можности

 
Кон врвот