Големина на фонт: A A A

26.08.2020

Соопштение за неработен ден

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека по повод верскиот празник Успение на Пресвета Богородица, Голема Богородица, на 28.08.2020 година (петок) ќе работат само експозитурите во Кичево и Струга. Останатите експозитури на штедилницата, нема да работат.

Честит празник!

Се движиме заедно,
Штедилница Можности

 
Кон врвот