Големина на фонт: A A A

14.07.2020

Соопштение за јавност

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека експозитурите на Штедилница Можности ДОО Скопје, нема да работат на 15.07.2020 година (среда).

Со почит,

Штедилница Можности

 
Кон врвот