Големина на фонт: A A A

07.09.2020

Соопштение за неработен ден

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека по повод државниот празник Денот на независноста, експозитурите на Штедилница Можности ДОО Скопје нема да работат на 08.09.2020 година (вторник).

Честит празник!

Се движиме заедно,
Штедилница Можности

 
Кон врвот