Големина на фонт: A A A

04.06.2020

Соопштение за неработен ден

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека по повод денот Духовден, експозитурите на Штедилница Можности ДОО Скопје, нема да работат на 05.06.2020 година (петок).

Со почит,
Штедилница Можности

Се движиме заедно!

 
Кон врвот