Големина на фонт: A A A

22.05.2020

Соопштение за неработен ден

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека по повод 24ти Мај, Денот на Словенските просветители Св.Кирил и Методиј и празникот Рамазан Бајрам, експозитурите на Штедилница Можности ДОО Скопје, нема да работат на 25.05.2020 година (понеделник).

Честит празник!


Штедилница Можности

 
Кон врвот