Madhёsia e fontit: A A A

Sektori për transaksione dhe logjistikë të shitjes

Shërbimi për logistikë të shitjes

Angela Nikolova

Tel++389 2 2401 065

Fax:++389 2 401 049

e-mail:

 
Mё lartё