Големина на фонт: A A A

ДОКУМЕНТАЦИЈА за БИЗНИС кредити

   

-Барање за кредит

       

превземи

-Административна забрана

 

превземи

-Изјава за поврзани лица_ФЛ

 

превземи

-Изјава за поврзани лица_ПЛ

 

превземи

ДОКУМЕНТАЦИЈА за ЗЕМЈОДЕЛСКИ кредити

   

-Барање за кредит

 

превземи

-Административна забрана

 

превземи

-Изјава за поврзани лица_ФЛ

 

превземи

-Изјава за поврзани лица_ПЛ

 

превземи

ДОКУМЕНТАЦИЈА за кредити за Население

   

-Барање за кредит

 

превземи

-Административна забрана

 

превземи

-Изјава за поврзани лица_ФЛ

 

превземи

ДОКУМЕНТАЦИЈА ЗА СТУДЕНТСКИ кредити

   

-Барање за кредит

 

превземи

-Административна забрана

 

превземи

-Изјава за поврзани лица_ФЛ

 

превземи

ДОКУМЕНТАЦИЈА ЗА СМЕ кредит

     

-Барање за кредит

 

превземи

-Административна забрана

 

превземи

-Изјава за поврзани лица_ФЛ

 

превземи

-Изјава за поврзани лица_ПЛ

 

превземи

       
 

Кликнете на акробат pdf за да го видите саканиот образец. Можете да го вчитате (со десен клик и save as), испечатите и потоа да го пополните. Сепак, пред тоа, задолжително контактирајте со нашите кредитни службеници по телефон. Наскоро, за оние кои веќе подигнувале кредит од „“Можности““ ќе можете да пополните некои обрасци на вашиот компјутер и потоа да ги испратите по e-mail како attachment или да ги испечатите на вашиот принтер (се препорачува ласерско печатење).

 
Кон врвот