Големина на фонт: A A A

Сектор IT

Оддел за Апликативен софтвер

Ѓорги Чака

Тел++389 2 2401 060

Факс++389 2 240 050

e-mail:

 

Моника Петреска

Тел++389 2 2401 060

Факс++389 2 240 050

e-mail:

 
Кон врвот