Големина на фонт: A A A

01.08.2014

 

Соопштение за јавноста

6 Експозитури со ново работно време

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека во период од 01.08.2014 до 19.09.2014 година, следните 6 експозитури на Штедилница "Можности" ќе работаат според ново работно време:

Експозитура Велес

Понеделник-петок: 08:00 - 16:00

Експозитура Кавадарци

 Понеделник-петок: 08:00 - 16:00

Експозитура Кочани

Понеделник-петок: 08:00 - 16:00

Експозитура Струмица

Понеделник-петок: 08:00 - 16:00

Експозитура Куманово

Понеделник-петок: 08:00 - 16:00

Експозитура Гостивар

Понеделник-петок: 08:00 - 16:00

 

 

Се движиме заедно
Штедилница "Можности"

 
Кон врвот